Välj rätt när du skall välja vem som gör din hemsida

I dagens läge finns det väldigt många som kan hjälpa dig att bygga en hemsida – det finns även massor av tjänster som relativt enkelt låter dig bygga din egen hemsida, helt utan erfarenhet av att ha gjort det tidigare. Dessa nya drag-and-drop editorer är lika enkla att använda som Facebook och det har gjort att många webbyråer och webbdesigners ser ner på dem. Beroende på vad man behöver så kan en sådan hemsida räcka – vill man ha professionella resultat så är det dock bäst att anlita en riktig webbyrå, dem gör jobbet bättre – så är det bara.

Vilken webbyrå skall man välja då?

När man väl bestämt sig för att anlita en webbyrå så finns även där en hel del olika alternativ att välja mellan så man kan inte pusta ut riktigt än. Dem har ganska stort spann av olika prisklasser för en webbyrå och den kan vara lite lurigt att veta vad som är lönsamt för ens egen firma och vad som egentligen mest är lönsamt för webbyrån man anlitar. Är du ett litet företag så skulle jag tipsa om att välja en mindre webbyrå eftersom dem brukar vara mer vana vid att jobba mot små företag.

Kännetecken för en bra webbyrå

Man kan leta efter några kännetecken för en bra webbyrå – och dem är först och främst att byrån försöker se din firmas behov och inte är för inställd på att få sålt en viss produkt till dig. Om din webbyrå ställer många frågor till dig innan dem kommer med ett förslag på lösning så är dem troligen måna om att hitta någon som verkligen passar din situation och inte bara ger dig en hemsidemall som gjorts av squib som passar det mesta. Ibland kan en sådan mall räcka – men då kan man nästan lika gärna göra det själv. Man anlitar ju en webbyrå för att få det skräddarsytt och professionellt. Inte för att få en mall som i princip vem som helst kan sätta upp på en arbetsdag eller två.

Flaskhalsar i digital marknadsföring

Den största flaskhalsen i digital marknadsföring är ofta hemsidan. En bra hemsida är grunden för att kunna marknadsföra effektivt på nätet – så investera i en bra hemsida och sedan i din marknadsföringkampanj så att du får så mycket som möjligt ut av den!