Hemsida eller sociala medier – den stora frågan

Idag när vi går mot ett samhälle där majoriteten av alla samtal sker på sociala medier och där 90 % av alla svenskar finns på någon form av social plattform är det lätt att ifrågasätta om traditionella hemsidor för casinon utan svensk licens håller på att försvinna och om det är bättre för företag att istället satsa på sina sociala medier.

Såklart har de olika plattformarna olika syftet, men det kan faktiskt vara svårt för ett företag att veta vart man ska närvara och var konsumenterna söker. Det viktigaste är företagen har en medvetenhet kring utvecklingen som sker och att man efter det väljer vart man vill synas och hur man ska kommunicera med sina kunder.

En hemsida och ett konto på till exempel Facebook och Instagram uppfyller ju olika syften och är man ingen webbyrå som lätt kan slänga ihop en hemsida kanske det är mer lockande att istället bara starta ett Instagramkonto för sin verksamhet.

Men just i detta fall kanske man ändå ska överväga att ta hjälp av en webbyrå för din hemsida göteborg för att få upp en hemsida, för fastän att majoriteten av oss spenderar väldigt mycket tid på sociala medier har det ändå visat sig att en hemsida är lättare att konsumera och det är dit kunder söker sig för att få information om er produkt eller tjänst, samt läsa om er som företag.

Det behöver inte vara en så dyr eller avancerad historia att be en webbyrå sätta ihop en snygg och enkel hemsida till en där man som företag kan ha lite tyngre information från squib.se och sen kan man absolut komplettera hemsidan men konton på sociala medier där man kan lägga upp inspirerande bilder på produkter eller förmedla sin företagskultur och jobba mer på sitt ”Employer Branding.”

hemsidor i GöteborgMen det man kan säga är egentligen att en hemsida och sociala medier kompletterar varandra och att de olika kanalerna ska användas med olika syften i Göteborg. Så klart finns det flera proffs som arbetar med detta och väljer du och ditt företag att anlita en webbyrå för att sätta upp en hemsida kan de lätt hjälpa er så att hemsidan uppfyller det syftet som vi vill med er hemsida.

Så på frågan om man ska satsa på hemsida eller sociala medier, blir svaret både och! Hemsidan och kontona på sociala medier är till för olika saker och når olika målgrupper och vill du vara säker med att nå ut med rätt budskap och inte lämna några frågetecken är svaret att du ska satsa lite mycket på både sociala medier som på din hemsida. Det är en spännande utveckling vi står framför, och om några år kanske hela marknaden för webbyråer i göteborg ser helt annorlunda ut. Men det får framtiden utvisa helt enkelt!